Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Live 2004 Türkçe yama

09.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik NBA Live 2004. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir PCSEVEN.

Oyun için türkçe yama metni NBA Live 2004 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
NBA LIVE 2004 ile oyununuzu hızlandırın. Yepyeni 10 Kişilik Serbest Stil, özgün oynanış ve çarpıcı grafiklerle NBA LIVE 2004, kusursuz basketbol deneyimi sunuyor.

İndirme sayısı:
8040
Yayın yılı:
2003





NBA Live 2004 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Live 2004 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Live 2004 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Live 2004 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Live 2004 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Live 2004 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Electronics Artstan, 99 sezonunda dünyanın en popüler ligi olan özgün takımları ve NBA oyuncularını içeren ek bir basketbol simülatörü.
Live A Live, orijinal olarak 1994 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System (SNES) konsolu için piyasaya sürülen ve hiçbir zaman resmi İngilizce versiyonu olmayan klasik Japon RPGsinin
AFL Live: PC, PS2 ve XBOXta yayınlanan Premiership Edition, IR Gurus (daha sonra Transmission Games olarak bilinir) tarafından geliştirildi ve Acclaim Entertainment tarafından yayınlandı.
Temel özellikler: EA SPORTS™ FREESTYLE AIR: Yepyeni sıkışmalar, dudak uçuklatan ara sokaklar ve ayarlanabilir havada yatışlar ve smaçlar gibi yeni hareketlerle saldırgan bir All-Star olun.
AFL Live 2003ün yayınlanmasından bir yıl sonra, Acclaim serinin ikinci bölümünü yayınlamaya karar verdi.
Yorumlar
Yorum ekle