Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

AFL Live: Premiership Edition Türkçe yama

23.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız AFL Live: Premiership Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iNFLUENCE.

Oyun için türkçe yama metni AFL Live: Premiership Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
AFL Live: PC, PS2 ve XBOXta yayınlanan Premiership Edition, IR Gurus (daha sonra Transmission Games olarak bilinir) tarafından geliştirildi ve Acclaim Entertainment tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10973
Yayın yılı:
2004





AFL Live: Premiership Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) AFL Live: Premiership Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales AFL Live: Premiership Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama AFL Live: Premiership Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


AFL Live: Premiership Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve AFL Live: Premiership Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS3 ve X360 için piyasaya sürülen AFL Live, Tru Blu Entertainmentın oyunculara IR Gurus Interactive stüdyosu (şu anda Transmission Games) tarafından yaratılan beğenilen bir dizi spor oyununu
PC, PS2 ve XBOXta yayınlanan AFL Live 2003, Avustralyalı stüdyo IR Gurus Interactive (daha sonra Transmission Games) tarafından geliştirildi ve Acclaim Entertainment tarafından yayınlandı.
Date A Live: Twin Edition Rio Reincarnation, serinin PlayStation 3te yayınlanan önceki iki bölümünü de içeren Date A Live romantik macera serisinin üçüncü bölümüdür: Date A Live: Rinne Utopia ve Date
AFL Live 2003ün yayınlanmasından bir yıl sonra, Acclaim serinin ikinci bölümünü yayınlamaya karar verdi.
Acclaimin iflasının sonuçlarından biri, AFL Live franchise haklarıyla ilgili komplikasyonlar oldu.
Yorumlar
Yorum ekle