Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

AFL Premiership 2005 Türkçe yama

24.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız AFL Premiership 2005. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni AFL Premiership 2005 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Acclaimin iflasının sonuçlarından biri, AFL Live franchise haklarıyla ilgili komplikasyonlar oldu. IR Gurus Interactive serisinin önceki üç baskısının geliştiricileri, yeni bir yayıncı aramaya karar verdiler ve yeni bir başlık olan AFL Premiership 2005 ile serinin resmi olmayan bir devamını teklif ettiler.

İndirme sayısı:
8631
Yayın yılı:
2005





AFL Premiership 2005 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) AFL Premiership 2005 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales AFL Premiership 2005 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama AFL Premiership 2005 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


AFL Premiership 2005 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve AFL Premiership 2005 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total Club Manager 2005 Total Club Manager 2005 ile takımınızı gümüş eşyalara yönlendirin.
AFL Live: PC, PS2 ve XBOXta yayınlanan Premiership Edition, IR Gurus (daha sonra Transmission Games olarak bilinir) tarafından geliştirildi ve Acclaim Entertainment tarafından yayınlandı.
Dünyanın en başarılı drag yarışı oyunlarının yaratıcılarından yeni nesil drag yarışı aksiyonu IHRA Professional Drag Racing 2005 (IHRA Pro) geliyor.
Temel özellikler: EA SPORTS™ FREESTYLE AIR: Yepyeni sıkışmalar, dudak uçuklatan ara sokaklar ve ayarlanabilir havada yatışlar ve smaçlar gibi yeni hareketlerle saldırgan bir All-Star olun.
Electronic Arts ve UEFA, sizi doğrudan UEFA CHAMPIONS LEAGUE ™ 2004 2005 olan düdüklü tencereye koyan çarpıcı yeni bir oyunla futbol sahasını aydınlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle