Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Live 99 Türkçe yama

19.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz NBA Live 99. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni NBA Live 99 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Electronics Artstan, 99 sezonunda dünyanın en popüler ligi olan özgün takımları ve NBA oyuncularını içeren ek bir basketbol simülatörü. Oyun, hem simülasyon hem de arcade modu ile üç seçenekte oynama imkanı sunuyor: eğitim, tek maçlar ve tüm sezon.

İndirme sayısı:
9700
Yayın yılı:
1998





NBA Live 99 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Live 99 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Live 99 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Live 99 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Live 99 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Live 99 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Live A Live, orijinal olarak 1994 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System (SNES) konsolu için piyasaya sürülen ve hiçbir zaman resmi İngilizce versiyonu olmayan klasik Japon RPGsinin
NBA Live 98, bizi sanal basketbol dünyasına götürüyor. Oyunun aksiyonu, dünya NBAdeki en iyi profesyonel basketbol liginin kortlarında gerçekleşir.
Date A Live: Rio Reincarnation, daha önce yalnızca ABDde piyasaya sürülen Date A Live serisini oluşturan üç görsel roman macera oyununun (Date A Live: Rinne Utopia, Date A Live: Arusu Install, Date A
NBA LIVE 2004 ile oyununuzu hızlandırın. Yepyeni 10 Kişilik Serbest Stil, özgün oynanış ve çarpıcı grafiklerle NBA LIVE 2004, kusursuz basketbol deneyimi sunuyor.
NBA Live 19, EA Sportsun bir zamanlar çok popüler olan basketbol simülatörü serisinin bir sonraki bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle