Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sly Cooper: Thieves in Time Türkçe yama

17.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Sly Cooper: Thieves in Time. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sly Cooper: Thieves in Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Kadim Thievius Raccoonusun sayfaları yok oluyor ve Cooper klan mirasını yalnızca Sly ve çetesi kurtarabilir. Mizah, cazibe ve PlayStation 3teki en unutulmaz karakterlerden bazılarıyla dolu heyecan verici bir zaman yolculuğu macerasına dalın.

İndirme sayısı:
10944
Yayın yılı:
2013





Sly Cooper: Thieves in Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sly Cooper: Thieves in Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sly Cooper: Thieves in Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sly Cooper: Thieves in Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sly Cooper: Thieves in Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sly Cooper: Thieves in Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Snipers vs Thieves, Foxglove stüdyosu tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
Thieves Guilld, Zenimax Online Studios tarafından geliştirilen ve PC, XONE ve PS4te yayınlanan MMORPG The Elder Scrolls Online için başka bir büyük DLCdir.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Uncharted 4: A Thiefs Endin hikaye kampanyalarının ve bağımsız Uncharted: The Lost Legacy eklentisinin PlayStation 5 ve PCnin gücünü kullanan yeniden
PC için Killers and Thieves, bir ortaçağ hırsızları ve suikastçılar loncasının başına geçirdiğimiz RPG unsurlarına sahip bir arcade strateji oyunudur.
Sevimli kleptomanyak, önceki hit oyun Sly Raccoonda edindiği Thievius Raccoonus becerilerini iyi bir şekilde kullanmak için geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle