Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

One Step Beyond Türkçe yama

28.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz One Step Beyond. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni One Step Beyond (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Colin Curly, Quavers çiplerini menüsünde her şeyin üstüne koyan bir köpek. Bir akşam kahramanımız Push-Over adlı en sevdiği oyunu oynarken bilgisayarın içine çekilir ve içine düşer.

İndirme sayısı:
9983
Yayın yılı:
1993





One Step Beyond oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) One Step Beyond dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales One Step Beyond klasörüne koyun.

3. Türkçe yama One Step Beyond ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


One Step Beyond oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve One Step Beyond içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
One Step From Eden, kart oyunu ve rogue benzeri unsurlar içeren bir strateji oyunudur.
Push, eski Rockstar Games çalışanları tarafından kurulan Avusturyalı Socialspiel stüdyosu tarafından üretilen bir ağ masa oyunudur.
Bus Jump ve Step Up Challenges dahil olmak üzere sağlam, bağımlılık yapan serbest stil modu Ricky Carmichael, 4 kez AMA Ulusal Şampiyonu 125cc, 250cc ve serbest stil derecelerinden 30 gerçek
Push-Over, G.I.Ant takma adı altında saklanan bir karınca rolünü oynadığımız bir bulmaca oyunudur.
İkinci Dünya Savaşında geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Hearts of Iron IV için bir başka büyük genişleme paketi.
Yorumlar
Yorum ekle