Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Push (2010) Türkçe yama

09.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Push (2010)! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EMBRACE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Push (2010) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Push, eski Rockstar Games çalışanları tarafından kurulan Avusturyalı Socialspiel stüdyosu tarafından üretilen bir ağ masa oyunudur. Push, bu tür oyun için destek sunan sosyal ağlar ve diğer platformlar (ör.

İndirme sayısı:
9090
Yayın yılı:
2010





Push (2010) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Push (2010) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Push (2010) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Push (2010) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Push (2010) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Push (2010) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve PC için Push Me Pull You, iki veya dört oyuncu için yerel çok oyunculu maçlara adanmış, türünün tek örneği bir spor oyunudur.
PC, PS4, vb. için piyasaya sürülen Pipe Push Paradise, tekli su borularını manipüle ettiğimiz ve bunları düzgün çalışan su tesisatlarına bağladığımız klasik bir bulmaca oyunudur.
International Basketball 2010, basketbol oyunlarını simüle etmenizi sağlayan bir spor oyunudur.
Press Your Luck 2010 Edition, 1983-1986 yıllarında CBS televizyonunda yayınlanan popüler bir Amerikan yarışma programı Press Your Luckun bir video oyunu uyarlamasıdır.
Push-Over, G.I.Ant takma adı altında saklanan bir karınca rolünü oynadığımız bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle