Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Push-Over Türkçe yama

01.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Push-Over. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir AGES.

Oyun için türkçe yama metni Push-Over (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Push-Over, G.I.Ant takma adı altında saklanan bir karınca rolünü oynadığımız bir bulmaca oyunudur. Kahramanımızın asıl görevi, bir kaza sonucu kendilerini bir karınca yuvasında bulan Colinin köpeğine ait çipleri kurtarmaktır.

İndirme sayısı:
8223
Yayın yılı:
1992





Push-Over oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Push-Over dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Push-Over klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Push-Over ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Push-Over oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Push-Over içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Push, eski Rockstar Games çalışanları tarafından kurulan Avusturyalı Socialspiel stüdyosu tarafından üretilen bir ağ masa oyunudur.
Karınca yuvasının gelişimine öncülük ettiğimiz stratejik oyun. Küçük bir höyük ve küçük bir karınca grubuyla başlıyoruz ve amaç şaşırtıcı bir karınca imparatorluğu yaratmak.
PS4 ve PC için Push Me Pull You, iki veya dört oyuncu için yerel çok oyunculu maçlara adanmış, türünün tek örneği bir spor oyunudur.
PC, PS4, vb. için piyasaya sürülen Pipe Push Paradise, tekli su borularını manipüle ettiğimiz ve bunları düzgün çalışan su tesisatlarına bağladığımız klasik bir bulmaca oyunudur.
Colin Curly, Quavers çiplerini menüsünde her şeyin üstüne koyan bir köpek.
Yorumlar
Yorum ekle