Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Resident Evil: Outrage Türkçe yama

29.12.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Resident Evil: Outrage, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir S.T.A.R.S..

Oyun için türkçe yama metni Resident Evil: Outrage (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Resident Evil: Outrage, Capcom tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur. Oyun, ana serinin bir yan ürünü ve başlangıçta Resident Evil: Revelations 3 olarak yaratılmış olmasına rağmen, zamanla ayrı bir proje haline geldi.

İndirme sayısı:
8841
Yayın yılı:
2023





Resident Evil: Outrage oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Resident Evil: Outrage dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Resident Evil: Outrage klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Resident Evil: Outrage ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Resident Evil: Outrage oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Resident Evil: Outrage içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Resident Evil: The Mercenaries 3D, Nintendo 3DSye geliyor! Resident Evil The Mercenaries 3D ilk kez, elde taşınabilir bir konsolda yoğun Mercenaries oyun deneyimini sunuyor.
Resident Evil VII: Biohazard – Not a Hero, Resident Evil VII: Biohazard adlı bir hayatta kalma korku oyununun PC, PS4 ve XONE için ücretsiz bir genişletmesidir.
Resident Evil Archives: Resident Evil, Nintendo Wii sahiplerine kült serisi Resident Evilin 2002de GameCube için piyasaya sürülen ilk bölümünün tam teşekküllü yeniden çevrimini tanıtmak için özel bir
Resident Evil: Revelations PC, PS4 vb. için bir hayatta kalma korku oyunu ve tanınmış Resident Evil serisinin bir yan oyunudur.
Resident Evil: PC, PS4 vb. için Revelations 2, Capcom tarafından yaratılan ünlü hayatta kalma korku oyunu serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle