Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Resident Evil Archives: Resident Evil Türkçe yama

30.07.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Resident Evil Archives: Resident Evil! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Resident Evil Archives: Resident Evil (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Resident Evil Archives: Resident Evil, Nintendo Wii sahiplerine kült serisi Resident Evilin 2002de GameCube için piyasaya sürülen ilk bölümünün tam teşekküllü yeniden çevrimini tanıtmak için özel bir sürüm.

İndirme sayısı:
9933
Yayın yılı:
2008





Resident Evil Archives: Resident Evil oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Resident Evil Archives: Resident Evil dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Resident Evil Archives: Resident Evil klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Resident Evil Archives: Resident Evil ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Resident Evil Archives: Resident Evil oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Resident Evil Archives: Resident Evil içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead Aim, tüm Resident Evil serisi için tipik olan, karanlık iklimlerde geçen başka bir üründür.
Resident Evil: The Mercenaries 3D, Nintendo 3DSye geliyor! Resident Evil The Mercenaries 3D ilk kez, elde taşınabilir bir konsolda yoğun Mercenaries oyun deneyimini sunuyor.
PC, PS4 vb. için Resident Evil Zero HD, ilk olarak 2002de Nintendo GameCube konsolunda piyasaya sürülen ve 2008de Wiide yeniden yayınlanan bir oyun olan Resident Evil Zeronun yeniden düzenlenmiş bir
Resident Evil 3, PlayStationda piyasaya sürülen (ve sonraki yıllarda art arda diğer platformlarda piyasaya sürülen) 1999da ikonik hayatta kalma korku oyunu Resident Evil 3: Nemesisin kapsamlı bir
Resident Evil: Revelations PC, PS4 vb. için bir hayatta kalma korku oyunu ve tanınmış Resident Evil serisinin bir yan oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle