Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero Türkçe yama

20.09.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AiR.

Oyun için türkçe yama metni Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Resident Evil VII: Biohazard – Not a Hero, Resident Evil VII: Biohazard adlı bir hayatta kalma korku oyununun PC, PS4 ve XONE için ücretsiz bir genişletmesidir.

İndirme sayısı:
9082
Yayın yılı:
2017





Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Resident Evil VII: Biohazard Not a Hero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Resident Evil 5, Japonyada Biohazard olarak bilinen sanal korku serisinin bir başka girişidir.
End of Zoe, Capcom tarafından geliştirilen, hayatta kalma korku oyunu Resident Evil VII: Biohazard için bir hikaye genişletme paketidir.
Resident Evil Archives: Resident Evil, Nintendo Wii sahiplerine kült serisi Resident Evilin 2002de GameCube için piyasaya sürülen ilk bölümünün tam teşekküllü yeniden çevrimini tanıtmak için özel bir
PC, PS4 ve XONE için Resident Evil VII: Biohazard, bir aksiyon-macera hayatta kalma korku oyunudur.
Resident Evil: Revelations PC, PS4 vb. için bir hayatta kalma korku oyunu ve tanınmış Resident Evil serisinin bir yan oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle