Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Solstice Arena Türkçe yama

20.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Solstice Arena, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni Solstice Arena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Solstice Arenayı farklı bir misyonla tasarladık: sevdiğimiz bir türü alın ve sıkı hayranların ve sıradan oyuncuların MOBA oyunlarının eğlencesini doğrudan mobil cihazlarından deneyimlemelerini sağlamak için dönüştürün.

İndirme sayısı:
8723
Yayın yılı:
2013





Solstice Arena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Solstice Arena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Solstice Arena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Solstice Arena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Solstice Arena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Solstice Arena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arena of Heroes, sıra tabanlı sistemde oynanan bir MOBA yapımıdır.
Arena Wars (AW), RTS oyunlarının oyun ilkelerini ve arayüzünü aksiyon tabanlı atıcıların hızlı temposu ile birleştiren tamamen yeni bir 3D Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur.
Battle Arena Toshinden, oyuncuların özel arenalarda kendi silahlarını kullanarak birbirleriyle savaştığı üç boyutlu bir dövüştür.
Solstice Chronicles: Missing in Action for PS4, PC ve XONE, bağımsız Ironward stüdyosunun bir başka eseridir.
Reflex Arena, Quake III: Arena ve Unreal Tournament gibi 1990ların ikonik oyunlarından ilham alan eski tarz bir FPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle