Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arena of Heroes Türkçe yama

26.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Arena of Heroes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Arena of Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Arena of Heroes, sıra tabanlı sistemde oynanan bir MOBA yapımıdır. Oyun Sneaky Games stüdyosu tarafından geliştirildi. Tamamı, mikro ödemeli ücretsiz bir modele dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
10355
Yayın yılı:
2013





Arena of Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arena of Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arena of Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arena of Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arena of Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arena of Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND vb. için piyasaya sürülen Epic Arena, sanal masa oyunları ve kart oyunları türlerini birleştiren ve Hearthstone: Heroes of Warcraft gibi diğer iyi bilinen oyunlara benzer bir oyun deneyimi
AND, SWITCH ve iOS için Strike of Kings, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir model kullanan mobil bir MOBAdır.
Bu hızlı ve vahşi 3 Takımlı PvP Arena Oyununda hayatınız için savaşın Warhammer Online: Wrath of Heroes, oyuncuları rekabetçi PvP arena savaşlarıyla hayatları için bir savaşa sokan BioWarein en yeni
Arena of Fate, sezgisel, hızlı oynanışa ve düzinelerce ikonik kahramana sahip, kolayca erişilebilen bir arena savaş oyunudur.
Prime Arena, MOBA ve battle royale unsurlarını birleştiren PC tabanlı bir çevrimiçi savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle