Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Farm Machines Championships 2014 Türkçe yama

20.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Farm Machines Championships 2014. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AH-Team.

Oyun için türkçe yama metni Farm Machines Championships 2014 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Çiftçilerin nihai mücadelesi, korkunç yeni makineler, yepyeni etkinlikler ve geniş yeni bir arazi ile geri dönüyor! Yarışmadaki en hızlı, en doğru ve en çılgın çiftçi siz misiniz?

İndirme sayısı:
8802
Yayın yılı:
2014





Farm Machines Championships 2014 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Farm Machines Championships 2014 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Farm Machines Championships 2014 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Farm Machines Championships 2014 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Farm Machines Championships 2014 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Farm Machines Championships 2014 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nihai çiftçi hesaplaşması. Rekabette en hızlı ve en doğru çiftçinin kim olduğunu görmek için traktörlerin ve biçerdöverlerin direksiyonuna oturun.
Gözlerden uzak bir askeri laboratuvarı araştırıyorsunuz ve korkunç derecede yanlış bir şey buluyorsunuz!
Minyatür kargaşayı maksimum çok oyunculu yarışla birleştiren Micro Machines v4, patlayıcı silah güçlendirmeleriyle tamamlanan en hızlı ölçekli minyatürlerde nakavt, çılgın bir yarış sunuyor.
Matchpoint: Tennis Championships, Avustralyalı stüdyo Torus Games tarafından geliştirilen gerçekçi bir tenis simülatörüdür.
Speedway Championship, gerçek bir yarış pisti sürücüsü olduğunuz dinamik bir spor oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle