Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Farm Machines Championships 2013 Türkçe yama

17.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Farm Machines Championships 2013. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir KaOs, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Farm Machines Championships 2013 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Nihai çiftçi hesaplaşması. Rekabette en hızlı ve en doğru çiftçinin kim olduğunu görmek için traktörlerin ve biçerdöverlerin direksiyonuna oturun.

İndirme sayısı:
9219
Yayın yılı:
2023





Farm Machines Championships 2013 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Farm Machines Championships 2013 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Farm Machines Championships 2013 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Farm Machines Championships 2013 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Farm Machines Championships 2013 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Farm Machines Championships 2013 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir inşaat şirketinin patronu olun. Eski evleri yıkın, zemini düzleştirin, temelleri betonla doldurun ve yeni binalar inşa edin.
Crazy Machines: New Challenges, kült döngüsü The Incredible Machine efsanesini canlandıran Crazy Machines: Inventors Workshopun bağımsız bir uzantısıdır.
Matchpoint: Tennis Championships, Avustralyalı stüdyo Torus Games tarafından geliştirilen gerçekçi bir tenis simülatörüdür.
Speedway Championship, gerçek bir yarış pisti sürücüsü olduğunuz dinamik bir spor oyunu.
AND, iOS ve WPde yayınlanan Family Farm Seaside, FunPlus Interactive tarafından oluşturulmuş bir strateji çiftlik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle