Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

QuickSpot Türkçe yama

21.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız QuickSpot. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AkEd.

Oyun için türkçe yama metni QuickSpot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Oyuncunun amacının, görünüşte aynı olan iki resim arasındaki farkları tespit etmek ve farklılıkları dokunmatik ekranda daire içine almak olduğu hızlı ve zorlu bir konsantrasyon oyunu olan QuickSpot, hareket halindeyken beyninizi test etmek için en iyi oyundur!

İndirme sayısı:
9975
Yayın yılı:
2007





QuickSpot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) QuickSpot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales QuickSpot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama QuickSpot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


QuickSpot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve QuickSpot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nihai aksiyon dolu nişancı: * Yıkılabilir nesnelerin %99u, gördüğünüz veya hareket halinde olan veya olduğu her şeyi ve her şeyi yok etmek anlamına gelen zengin ayrıntılı ortamlarda ilk elden çok
Turba, bağımsız Binary Takeover stüdyosunun ilk prodüksiyonudur. Oyuncunun asıl amacı, ekranda beliren renkli blokları aynı renkten en az üç blok yan yana gelecek şekilde hareket ettirmektir.
ATV Thunder: Ridge Riders, unvan araçlarını kullanma imkanı sunan bir oyundur.
Nucleus, oyuncunun görevinin yalnızca ekranda görünen düşmanca nesneleri ortadan kaldırmak olduğu çok sıra dışı ve aynı zamanda oldukça klasik bir nişancı oyunudur.
Farkları Bul! "Ayrıntıları karşılaştır" konusunda popüler eğlencenin hayranlarına adanmış, görünüşte aynı iki resim arasındaki farkları bulmayı içeren bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle