Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nucleus Türkçe yama

13.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Nucleus. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Nucleus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Nucleus, oyuncunun görevinin yalnızca ekranda görünen düşmanca nesneleri ortadan kaldırmak olduğu çok sıra dışı ve aynı zamanda oldukça klasik bir nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
8981
Yayın yılı:
2007





Nucleus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nucleus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nucleus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nucleus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nucleus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nucleus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pahelika: Secret Legends, oyuncunun görevinin ekrandaki gizli nesneleri bulmak ve bunları uygun kombinasyonlarda birleştirmek olduğu bir gizli nesne macerasıdır.
Crookz, oyuncunun görevinin cüretkar soygunlar ve hırsızlıklar yapmak olduğu PC için gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Age of Civilizations, oyuncunun görevinin dünya üzerinde hakimiyet kazanmak olduğu sıra tabanlı bir stratejidir.
Freaky Flyers son derece dinamik ve aynı zamanda oldukça çılgın bir arcade oyunudur.
Vahşi Batı, oyuncunun dikkatini esas olarak ekranda görünen canavarları ortadan kaldırmaya odaklayan basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle