Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Turba Türkçe yama

06.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Turba. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BRD.

Oyun için türkçe yama metni Turba (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Turba, bağımsız Binary Takeover stüdyosunun ilk prodüksiyonudur. Oyuncunun asıl amacı, ekranda beliren renkli blokları aynı renkten en az üç blok yan yana gelecek şekilde hareket ettirmektir.

İndirme sayısı:
8456
Yayın yılı:
2010





Turba oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Turba dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Turba klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Turba ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Turba oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Turba içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fleet Buster, bağımsız casualogic stüdyosunun ilk prodüksiyonudur.
Oyuncunun amacının, görünüşte aynı olan iki resim arasındaki farkları tespit etmek ve farklılıkları dokunmatik ekranda daire içine almak olduğu hızlı ve zorlu bir konsantrasyon oyunu olan QuickSpot,
TakeOver, Pelikan13ten bir beat em up oyunudur. Oyunun yaratılması sırasında yapımcılar, Streets of Rage ve Final Fight gibi ikonik oyunlardan ilham aldılar.
PSPye Özel İçerik—Yepyeni bir hikaye, dört yepyeni mekan ve kirli savaşmak için yeni hamleler içeriyor.
Binary Smoke, bizi distopik bir bilim kurgu dünyasına götüren bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle