Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Binary Smoke Türkçe yama

05.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Binary Smoke. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EXPLOSiON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Binary Smoke (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Binary Smoke, bizi distopik bir bilim kurgu dünyasına götüren bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, Halo ve Destiny serilerini birlikte yaratan Mick Buckmiller ve Niles Sankeyin eski Bungie çalışanları tarafından kurulan küçük, bağımsız bir stüdyo Outsideın ilk projesidir.

İndirme sayısı:
9712
Yayın yılı:
2023





Binary Smoke oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Binary Smoke dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Binary Smoke klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Binary Smoke ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Binary Smoke oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Binary Smoke içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Broken Sword: The Smoke Mirror Remastered, saygın Broken Sword serisinin ikinci bölümü olan 1997 tarihli macera oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness, Akihito Tsukushinin mangasına ve onun TV dizisi uyarlamasına dayanan bir aksiyon RPGsidir.
2080 AD Tokyo, Japonya. Amada Şirketi, kendilerinin insan olduğuna inanan insansı robotlar yaratarak Cenevre Yasası, Madde 21i çiğniyor.
1997de, BS1den bir yıl sonra piyasaya sürülen Broken Sword: The Smoke Mirror, George ve Nicoyla birlikte, kesilmiş ve kurutulmuş bir uyuşturucu satıcılığı gizemi olarak başlayan ama sonunda onları
Song in the Smoke, sanal gerçeklik setleri göz önünde bulundurularak sıfırdan oluşturulan bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle