Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Panzer Dragoon Orta Türkçe yama

02.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Panzer Dragoon Orta! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Panzer Dragoon Orta (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Dramatik çekim denen şeyle dramatik dünyanın görkemiyle tanışın... Panzer Dragoonun Devrimleri sadece grafikleri ve sesleriyle ilgili değil. Panzer Dragoon, sofistike oyun sistemi ve tamamen Xbox tarafından desteklenen çok sayıda oyun içeriğiyle geri döndü!

İndirme sayısı:
10738
Yayın yılı:
2003





Panzer Dragoon Orta oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Panzer Dragoon Orta dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Panzer Dragoon Orta klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Panzer Dragoon Orta ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Panzer Dragoon Orta oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Panzer Dragoon Orta içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Panzer Dragoon, 1995 yılında Sega Saturnde piyasaya sürülen aynı unvanı paylaşan üçüncü şahıs bir raylı nişancı oyununun yeniden yapımı.
The Legend of Dragon, PS1de yayınlanan bir jRPGdir. Oyun, Final Fantasy serisinin dev başarısına bir yanıt olarak Sony Computer Entertainment Japan tarafından geliştirildi.
Panzer General II, Strategic Simulations Inc.in 1994teki efsanevi sıra tabanlı oyununun resmi devamı niteliğindedir.
Panzer Dragoon: Voyage Record, sanal gerçeklik setleri için hazırlanmış bir raylı nişancı oyunudur.
1994 yılında Strategic Simulations Inc. (SSI), strateji oyunlarının çehresini sonsuza dek değiştirecek bir oyun çıkardı.
Yorumlar
Yorum ekle