Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Panzer General II Türkçe yama

25.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Panzer General II, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Panzer General II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Panzer General II, Strategic Simulations Inc.in 1994teki efsanevi sıra tabanlı oyununun resmi devamı niteliğindedir. Serinin ikinci bölümü bizi II.

İndirme sayısı:
8443
Yayın yılı:
1997





Panzer General II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Panzer General II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Panzer General II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Panzer General II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Panzer General II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Panzer General II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Panzer Corps 2, II. Dünya Savaşı döneminde belirlenen sıra tabanlı bir stratejidir.
Stratejik Simülasyonlar A.Ş.den Seri Panzer General, birçok strateji tutkunu için kült ve zorunlu bir pozisyondur.
Star General, 1994 yılında Strategic Simulations Inc. tarikatından Panzer General tarafından başlatılan stratejik döngünün dördüncü bölümüdür.
AND, iOS ve tarayıcılarda yayınlanan Open Panzer, sıra tabanlı bir savaş oyunu olan Panzer General IInin devamı niteliğindedir.
1994 yılında Strategic Simulations Inc. (SSI), strateji oyunlarının çehresini sonsuza dek değiştirecek bir oyun çıkardı.
Yorumlar
Yorum ekle