Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Panzer General 3D: Assault Türkçe yama

06.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Panzer General 3D: Assault! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK.

Oyun için türkçe yama metni Panzer General 3D: Assault (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Stratejik Simülasyonlar A.Ş.den Seri Panzer General, birçok strateji tutkunu için kült ve zorunlu bir pozisyondur. Dövüşün gerçekçiliği açısından Close Combat serisinden uzak olmasına rağmen, kullanım kolaylığı, tarafların özgün silahlanması ve kapsamlı bir senaryo sistemi onu büyük bir başarıya ulaştırdı.

İndirme sayısı:
10817
Yayın yılı:
1999





Panzer General 3D: Assault oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Panzer General 3D: Assault dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Panzer General 3D: Assault klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Panzer General 3D: Assault ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Panzer General 3D: Assault oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Panzer General 3D: Assault içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fantasy General II, büyük ölçekli savaşlara odaklanan sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Panzer General II, Strategic Simulations Inc.in 1994teki efsanevi sıra tabanlı oyununun resmi devamı niteliğindedir.
Star General, 1994 yılında Strategic Simulations Inc. tarikatından Panzer General tarafından başlatılan stratejik döngünün dördüncü bölümüdür.
AND, iOS ve tarayıcılarda yayınlanan Open Panzer, sıra tabanlı bir savaş oyunu olan Panzer General IInin devamı niteliğindedir.
1994 yılında Strategic Simulations Inc. (SSI), strateji oyunlarının çehresini sonsuza dek değiştirecek bir oyun çıkardı.
Yorumlar
Yorum ekle