Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Legend of Dragoon Türkçe yama

02.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Legend of Dragoon, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Legend of Dragoon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
The Legend of Dragon, PS1de yayınlanan bir jRPGdir. Oyun, Final Fantasy serisinin dev başarısına bir yanıt olarak Sony Computer Entertainment Japan tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9306
Yayın yılı:
2000





The Legend of Dragoon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Legend of Dragoon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Legend of Dragoon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Legend of Dragoon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Legend of Dragoon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Legend of Dragoon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Panzer Dragoon, 1995 yılında Sega Saturnde piyasaya sürülen aynı unvanı paylaşan üçüncü şahıs bir raylı nişancı oyununun yeniden yapımı.
Biwar: Legend of Dragon Slayer bir TPP aksiyon macera oyunudur. Bağımsız bir Endonezya stüdyosu Devata Game Production tarafından geliştirilmiştir.
The Legend of Legacy for 3DS, bir Japon fantezi RPGsidir ve daha önce Final Fantasy Legend olarak bilinen, özellikle Japonyada popüler olan SaGa serisinin manevi halefidir.
Panzer Dragoon: Voyage Record, sanal gerçeklik setleri için hazırlanmış bir raylı nişancı oyunudur.
Dramatik çekim denen şeyle dramatik dünyanın görkemiyle tanışın.
Yorumlar
Yorum ekle