Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Buzz! Junior: RoboJam Türkçe yama

30.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Buzz! Junior: RoboJam. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir H2O.

Oyun için türkçe yama metni Buzz! Junior: RoboJam (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Vızıltı! Junior: RoboJam, Ayın Robotu olmak için bir dizi gülünç ve eğlenceli mücadelede yarışan dört sevimli robot içeriyor. Harika yeni oyunlardan oluşan eğlenceli bir koleksiyonda savaşmalarına yardımcı olmak için hızlı tepkilere ihtiyacınız olacak.

İndirme sayısı:
9513
Yayın yılı:
2007





Buzz! Junior: RoboJam oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Buzz! Junior: RoboJam dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Buzz! Junior: RoboJam klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Buzz! Junior: RoboJam ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Buzz! Junior: RoboJam oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Buzz! Junior: RoboJam içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Buzzın Filmler versiyonunu yapmak istedik! ilk oyun üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri.
Özel olarak yapılmış dört buzzer ile Buzz, herkesin oynayabileceği, radyo dinleyen herkese hitap eden bir müzik yarışmasıdır!
GDC 2007de Phil Harrison yeni nesil oyunların oyuncu seçimiyle ilgili olduğundan bahsettiğinde, bunun Buzza nasıl uygulanacağını tam olarak biliyorduk!
Buzz!: Polish Puzzles, PlayStation kullanıcılarının iyi bildiği bir dizi sanal testin Polonya versiyonudur.
Müzik, ünlüler, TV, spor, bilim, doğa, filmler ve genel kültür konularını kapsayan binlerce soruya PSPnizden erişilebilir.
Yorumlar
Yorum ekle