Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Buzz! The Hollywood Quiz Türkçe yama

30.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Buzz! The Hollywood Quiz, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EPSiLON.

Oyun için türkçe yama metni Buzz! The Hollywood Quiz (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Buzzın Filmler versiyonunu yapmak istedik! ilk oyun üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri. Aslında, orijinal müzik yarışmasında fragmandaydı.

İndirme sayısı:
9567
Yayın yılı:
2007





Buzz! The Hollywood Quiz oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Buzz! The Hollywood Quiz dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Buzz! The Hollywood Quiz klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Buzz! The Hollywood Quiz ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Buzz! The Hollywood Quiz oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Buzz! The Hollywood Quiz içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özel olarak yapılmış dört buzzer ile Buzz, herkesin oynayabileceği, radyo dinleyen herkese hitap eden bir müzik yarışmasıdır!
Sizin ve arkadaşlarınızın yarışmacı olduğunuz hareketli yeni bilgi yarışması programlarının ilki olan Buzza hoş geldiniz!
GDC 2007de Phil Harrison yeni nesil oyunların oyuncu seçimiyle ilgili olduğundan bahsettiğinde, bunun Buzza nasıl uygulanacağını tam olarak biliyorduk!
Müzik, ünlüler, TV, spor, bilim, doğa, filmler ve genel kültür konularını kapsayan binlerce soruya PSPnizden erişilebilir.
Daha fit, daha yalın, daha güçlü! Vızıltı! yeni sorular, yeni turlar ve yeni bir spor temalı stüdyo ile geri dönüyor Futboldan buz hokeyine kadar çeşitli spor dallarının sorularını yanıtlayın Tanıdık
Yorumlar
Yorum ekle