Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Buzz! The BIG Quiz Türkçe yama

17.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Buzz! The BIG Quiz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Buzz! The BIG Quiz (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
Özel olarak yapılmış dört buzzer ile Buzz, herkesin oynayabileceği, radyo dinleyen herkese hitap eden bir müzik yarışmasıdır! Özel olarak yapılmış dört buzzer ile tamamlanmış harika bir yeni bilgi yarışması oyunu 1000den fazla müzik klibi ve 5000den fazla soru Oturma odanızda canlı benzersiz oyun şovu deneyimi.

İndirme sayısı:
8747
Yayın yılı:
2006





Buzz! The BIG Quiz oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Buzz! The BIG Quiz dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Buzz! The BIG Quiz klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Buzz! The BIG Quiz ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Buzz! The BIG Quiz oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Buzz! The BIG Quiz içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Buzzın Filmler versiyonunu yapmak istedik! ilk oyun üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri.
Sizin ve arkadaşlarınızın yarışmacı olduğunuz hareketli yeni bilgi yarışması programlarının ilki olan Buzza hoş geldiniz!
GDC 2007de Phil Harrison yeni nesil oyunların oyuncu seçimiyle ilgili olduğundan bahsettiğinde, bunun Buzza nasıl uygulanacağını tam olarak biliyorduk!
Müzik, ünlüler, TV, spor, bilim, doğa, filmler ve genel kültür konularını kapsayan binlerce soruya PSPnizden erişilebilir.
Daha fit, daha yalın, daha güçlü! Vızıltı! yeni sorular, yeni turlar ve yeni bir spor temalı stüdyo ile geri dönüyor Futboldan buz hokeyine kadar çeşitli spor dallarının sorularını yanıtlayın Tanıdık
Yorumlar
Yorum ekle