Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kudos Türkçe yama

15.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Kudos. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HoG.

Oyun için türkçe yama metni Kudos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Kudos, Cliffski (Positech Games, Makers of Democracy) tarafından geliştirilen yeni yaşam simülasyonudur. PCde mevcut olan bir sosyal ilişkiler ve seçimler oyunudur.

İndirme sayısı:
10145
Yayın yılı:
2006





Kudos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kudos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kudos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kudos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kudos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kudos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SunnySide bir jRPG, yaşam simülasyonu ve tarım simülasyonu oyunudur.
Gratuitous Tank Battles, Democracy, Kudos ve tabii ki Gratuitous Space Battlesın yapımcıları Positech Games tarafından geliştirilen PC ve Mace geliyor.
Democracy 2nin (2007) yayınlanmasından beş yıldan fazla bir süre sonra, Cliff Harris liderliğindeki Positech Gamesin gelişmekte olan ekibi, dünya çapındaki siyasetteki güncel olayların ve
Demokrasi 4, modern bir devleti yönetmeye ilişkin bir dizi stratejinin başka bir parçasıdır.
Rock Legend, bazı yönlerden Kudosun oynanışına benzeyen sıra tabanlı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle