Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SunnySide Türkçe yama

20.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız SunnySide. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AkEd sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni SunnySide (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
SunnySide bir jRPG, yaşam simülasyonu ve tarım simülasyonu oyunudur. Bağımsız stüdyo RainyGames tarafından geliştirildi ve Merge Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8254
Yayın yılı:
2023





SunnySide oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SunnySide dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SunnySide klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SunnySide ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SunnySide oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SunnySide içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moonglow Bay, yaşam simülasyonu unsurlarına sahip bir RPGdir. Oyun bağımsız bir stüdyo Bunnyhug tarafından geliştirildi, piyasaya sürülmesi Coatsink tarafından yapıldı.
Sons of Valhalla, RPG unsurlarına sahip bir RTSdir. Bağımsız bir stüdyo olan Pixel Chest tarafından geliştirildi ve Hooded Horse tarafından yayınlandı.
Nocturnal, Independent Studio Sunnyside Games tarafından geliştirilen bir aksiyon platformudur.
Kimse: The Turnaround, RPG unsurlarına sahip bir yaşam simülasyonu ve hayatta kalma oyunudur.
Spirit of the Island, yaşam simülasyonu unsurlarına sahip bir sanal alan RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle