Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nocturnal Türkçe yama

09.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Nocturnal. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama ENGiNE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Nocturnal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Nocturnal, Independent Studio Sunnyside Games tarafından geliştirilen bir aksiyon platformudur. Takım, firma ve Towaga: Gölgeler arasında oyunlardan sorumludur.

İndirme sayısı:
10933
Yayın yılı:
2023





Nocturnal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nocturnal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nocturnal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nocturnal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nocturnal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nocturnal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SunnySide bir jRPG, yaşam simülasyonu ve tarım simülasyonu oyunudur.
Water in the Water 2 bir korku birinci şahıs nişancıdır. Shark Saldırı Deathmatch 2 gibi oyunlardan sorumlu Independent Lighthouse Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
King of the Castle, Independent Studio Tributary Games tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan benzersiz bir çok oyunculu strateji oyunudur.
PC, AND, vb. için piyasaya sürülen Trulon: The Shadow Engine, Kyy Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir RPGdir ve geliştiricinin portföyünde Cabals serisinin yanı sıra Knights of Pen ve Paper
Gravity Ghost, Independent Studio Ivy Games tarafından geliştirilen orijinal bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle