Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sons of Valhalla Türkçe yama

14.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Sons of Valhalla. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama Black_X sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Sons of Valhalla (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Sons of Valhalla, RPG unsurlarına sahip bir RTSdir. Bağımsız bir stüdyo olan Pixel Chest tarafından geliştirildi ve Hooded Horse tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10537
Yayın yılı:
2023





Sons of Valhalla oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sons of Valhalla dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sons of Valhalla klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sons of Valhalla ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sons of Valhalla oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sons of Valhalla içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Brothers in Arms 3: Sons of War, AND, iOS ve WP için geliştirilmiş bir 2.
Efsaneye göre, azılı suçlu W. Flockhart tarafından ölçülemez bir güç ve zenginlik hazinesi bırakılmıştır.
PC için Sons of Abraham, Paradox Interactive tarafından yaratılan, beğenilen bir strateji oyunu Crusader Kings IInin beşinci büyük genişleme paketidir.
Rol yapma oyunu Valhalla Chronicles, 800-1000 yıllarında Viking dünyasının tanımsız bir mitolojik/tarihsel versiyonunda geçiyor.
Sons of the Forest, çeşitli canavar türlerinin yaşadığı gizemli bir adada hayatta kalmaya çalıştığımız hayatta kalma oyunu The Forestın devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle