Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Democracy 3 Türkçe yama

06.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Democracy 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ACME.

Oyun için türkçe yama metni Democracy 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Democracy 2nin (2007) yayınlanmasından beş yıldan fazla bir süre sonra, Cliff Harris liderliğindeki Positech Gamesin gelişmekte olan ekibi, dünya çapındaki siyasetteki güncel olayların ve değişimlerin (örneğin finansal kriz, Arap Baharı) yeni bir taksitte tasvir edilmesi gerektiğine karar verdi.

İndirme sayısı:
10518
Yayın yılı:
2013





Democracy 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Democracy 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Democracy 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Democracy 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Democracy 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Democracy 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gratuitous Tank Battles, Democracy, Kudos ve tabii ki Gratuitous Space Battlesın yapımcıları Positech Games tarafından geliştirilen PC ve Mace geliyor.
IHF Hentbol Mücadelesinin yayınlanmasından bir yıldan biraz fazla bir süre sonra Neutron Games, döngünün ikinci bir bölümünü yarattı.
Demokrasi 4, modern bir devleti yönetmeye ilişkin bir dizi stratejinin başka bir parçasıdır.
Kudos, Cliffski (Positech Games, Makers of Democracy) tarafından geliştirilen yeni yaşam simülasyonudur.
Demokrasi, hayali bir demokratik devletin başkanı (veya başbakanı) rolünü oynadığımız sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle