Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reverie Türkçe yama

06.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Reverie. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Reverie (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Reverie, Rainbite stüdyosu tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Earthbound gibi klasiklere ve en çok satan The Legend of Zelda serisinin ilk girişlerine bir övgü olarak yayınlandı.

İndirme sayısı:
8255
Yayın yılı:
2018





Reverie oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reverie dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reverie klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reverie ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reverie oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reverie içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Reverie, Konami tarafından yaratılan son derece popüler bir seriye ait, üçüncü şahıs bakış açısına sahip dinamik bir aksiyon oyunu olan Castlevania: Lords of Shadowun ilk DLC ekidir.
Dragon Quest VI: Realms of Revelation, 1995 yılında SNESte yayınlanan orijinal oyunun yeniden yapılmış bir versiyonudur.
The Legend of Zelda: Triforce Heroes, 90ların sonlarına ve Nintendo Eğlence Sistemi dönemine uzanan popüler serinin bir başka bölümüdür.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
Klonoa Phantasy Reverie Serisi, Bandai Namco Entertainmentın iki klasik platform oyununun yenilenmiş versiyonlarını içeren bir settir.
Yorumlar
Yorum ekle