Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Castlevania: Lords of Shadow Reverie Türkçe yama

07.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Castlevania: Lords of Shadow Reverie. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Castlevania: Lords of Shadow Reverie (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Reverie, Konami tarafından yaratılan son derece popüler bir seriye ait, üçüncü şahıs bakış açısına sahip dinamik bir aksiyon oyunu olan Castlevania: Lords of Shadowun ilk DLC ekidir.

İndirme sayısı:
10232
Yayın yılı:
2011





Castlevania: Lords of Shadow Reverie oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Castlevania: Lords of Shadow Reverie dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Castlevania: Lords of Shadow Reverie klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Castlevania: Lords of Shadow Reverie ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Castlevania: Lords of Shadow Reverie oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Castlevania: Lords of Shadow Reverie içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations, Konami tarafından yayınlanan aksiyon macera oyununa yapılan ilk büyük eklemedir.
Resurrection, karanlık Clive Barkers Jerichonun yazarları olarak da bilinen Mercury Steam tarafından yaratılan bir aksiyon oyunu Castlevania: Lords of Shadowa eklenen ikinci ve son oyundur.
Castlevania: PC, PS3 ve X360 için Lords of Shadow 2, Mercury Steam stüdyosu tarafından başlatılan modern Castlevania serisinin ikinci bölümüdür.
Castlevania: PC, PS3 ve X360 için Lords of Shadow, kökleri 80lere dayanan efsanevi bir franchiseın bir başka bölümü.
İlk olarak Castlevania: Lords of Shadowdaki olaylardan 25 yıl sonra geçen Mirror of Fate, Gabrielin atalarının hikayesini ortaya çıkaracak, çünkü onlar her çağda sadece gerçek, şok edici kaderlerini
Yorumlar
Yorum ekle