Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD Türkçe yama

09.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama HELLFiRE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
İlk olarak Castlevania: Lords of Shadowdaki olaylardan 25 yıl sonra geçen Mirror of Fate, Gabrielin atalarının hikayesini ortaya çıkaracak, çünkü onlar her çağda sadece gerçek, şok edici kaderlerini keşfetmek için kendi kaderleriyle savaşırlar.

İndirme sayısı:
9159
Yayın yılı:
2013





Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Reverie, Konami tarafından yaratılan son derece popüler bir seriye ait, üçüncü şahıs bakış açısına sahip dinamik bir aksiyon oyunu olan Castlevania: Lords of Shadowun ilk DLC ekidir.
Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations, Konami tarafından yayınlanan aksiyon macera oyununa yapılan ilk büyük eklemedir.
Resurrection, karanlık Clive Barkers Jerichonun yazarları olarak da bilinen Mercury Steam tarafından yaratılan bir aksiyon oyunu Castlevania: Lords of Shadowa eklenen ikinci ve son oyundur.
Castlevania: PC, PS3 ve X360 için Lords of Shadow 2, Mercury Steam stüdyosu tarafından başlatılan modern Castlevania serisinin ikinci bölümüdür.
Castlevania: PC, PS3 ve X360 için Lords of Shadow, kökleri 80lere dayanan efsanevi bir franchiseın bir başka bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle