Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Klonoa Phantasy Reverie Series Türkçe yama

21.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Klonoa Phantasy Reverie Series. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Klonoa Phantasy Reverie Series (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Klonoa Phantasy Reverie Serisi, Bandai Namco Entertainmentın iki klasik platform oyununun yenilenmiş versiyonlarını içeren bir settir. Koleksiyon, Klonoa: Door to Phantomile (orijinal olarak 1997de ilk PlayStation için piyasaya sürüldü) ve 2001de PlayStation 2 için geliştirilen Klonoa 2: Lunateas Veili içeriyor.

İndirme sayısı:
8839
Yayın yılı:
2023





Klonoa Phantasy Reverie Series oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Klonoa Phantasy Reverie Series dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Klonoa Phantasy Reverie Series klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Klonoa Phantasy Reverie Series ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Klonoa Phantasy Reverie Series oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Klonoa Phantasy Reverie Series içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İlk olarak 1997de PlayStationda piyasaya sürülen oyun, yalnızca PSOne Classicsin bir parçası olarak dijital biçimde mevcuttur.
Bir bilinmez gibi hissettiren bir platform oyunu olan Namconun Mariodan ilham alan oyunu, seğiren parmakları kadar beyinlerini de çalıştırmayı seven hayranları kendine çekmeli.
Sen Lunateayı kurtarmayı seçen maceracı Klonoasın. Rüyalar, huzur ve neredeyse hayal bile edilemeyecek bir güzellik dünyasıdır, ancak şimdi karanlık ve korkunç bir şeyin tehdidi altındadır.
Phantasy Star Portable 2, geçen yılın ortasında piyasaya sürülen (Japonya, diğer bölgelerde oyun çok daha sonra ortaya çıktı) RPG öğeleriyle manga tarzında sürdürülen aksiyon oyununun bir devamıdır.
Reverie, Rainbite stüdyosu tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle