Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Klonoa: Door to Phantomile Türkçe yama

05.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Klonoa: Door to Phantomile. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama AGAiN sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Klonoa: Door to Phantomile (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
İlk olarak 1997de PlayStationda piyasaya sürülen oyun, yalnızca PSOne Classicsin bir parçası olarak dijital biçimde mevcuttur. Klonoa: Door to Phantomile, Japon Namco ekibi tarafından hazırlanan, içinde büyülenmiş yardımcı bir Huepow hayaleti bulunan bir yüzüğün sahibi olan baş yaratığın antropomorfik karakterini kontrol ettiğimiz, PS3, PSP vb.

İndirme sayısı:
10021
Yayın yılı:
1997





Klonoa: Door to Phantomile oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Klonoa: Door to Phantomile dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Klonoa: Door to Phantomile klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Klonoa: Door to Phantomile ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Klonoa: Door to Phantomile oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Klonoa: Door to Phantomile içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir bilinmez gibi hissettiren bir platform oyunu olan Namconun Mariodan ilham alan oyunu, seğiren parmakları kadar beyinlerini de çalıştırmayı seven hayranları kendine çekmeli.
Sen Lunateayı kurtarmayı seçen maceracı Klonoasın. Rüyalar, huzur ve neredeyse hayal bile edilemeyecek bir güzellik dünyasıdır, ancak şimdi karanlık ve korkunç bir şeyin tehdidi altındadır.
The Last Door: Season 2, tıkla ve tıkla arayüzüne sahip epizodik bir macera oyunudur.
Door Kickers: PC için Action Squad, seçkin bir terörle mücadele ekibinin üyesi olan bir polis operatörü olarak oynadığınız 2 boyutlu bir retro nişancı oyunudur.
Klonoa Phantasy Reverie Serisi, Bandai Namco Entertainmentın iki klasik platform oyununun yenilenmiş versiyonlarını içeren bir settir.
Yorumlar
Yorum ekle