Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Last Door: Season 2 Türkçe yama

13.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Last Door: Season 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CiM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Last Door: Season 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
The Last Door: Season 2, tıkla ve tıkla arayüzüne sahip epizodik bir macera oyunudur. Bu başlık, diğerlerinin yanı sıra, H.P.nin korku eserlerinden ilham almıştır.

İndirme sayısı:
8764
Yayın yılı:
2016





The Last Door: Season 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Last Door: Season 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Last Door: Season 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Last Door: Season 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Last Door: Season 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Last Door: Season 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İlk olarak 1997de PlayStationda piyasaya sürülen oyun, yalnızca PSOne Classicsin bir parçası olarak dijital biçimde mevcuttur.
Door Kickers 2: Task Force North, SWAT tarafından gerçekleştirilen operasyonlara odaklanan 2014ün çok beğenilen taktik strateji oyunu Door Kickersın devamı niteliğindedir.
Door Kickers, bir SWAT biriminin kontrolünü ele aldığımız taktiksel bir strateji oyunudur.
Door Kickers: PC için Action Squad, seçkin bir terörle mücadele ekibinin üyesi olan bir polis operatörü olarak oynadığınız 2 boyutlu bir retro nişancı oyunudur.
The Season of the Warlock, bağımsız stüdyo enComplot tarafından geliştirilen mizahi bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle