Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Age of Empires II: The Conquerors Türkçe yama

28.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Age of Empires II: The Conquerors. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Age of Empires II: The Conquerors (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Age of Empires II: The Age of Kings için bir dizi yükseltme ve ekleme sunan resmi bir eklenti. Fatihler, benzersiz teknolojiler ve Hun Attila, El Cid ve Montezuma gibi ünlü fatihlerin başarılarına odaklanan ayrı bir kampanya ile 5 yeni uygarlığın kontrolünü üstlenerek efsanevi tarihi liderlerden biri olmamızı sağlıyor.

İndirme sayısı:
10372
Yayın yılı:
2000





Age of Empires II: The Conquerors oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Age of Empires II: The Conquerors dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Age of Empires II: The Conquerors klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Age of Empires II: The Conquerors ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Age of Empires II: The Conquerors oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Age of Empires II: The Conquerors içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Empires of Kunark, en uzun süredir geliştirilen MMORPGlerden biri olan, Daybreak Game Company tarafından hazırlanan ünlü EverQuestin 23.
Age of Empires II HD, 1999dan kalma klasik bir gerçek zamanlı strateji oyununun – Age of Empires II: The Age of the Kings – ve bir yıl sonra piyasaya sürülen eklentisi Age of Empires II: The
Not: 1 Temmuz 2014te oyunun daha da geliştirilmesi durduruldu ve sunucuları kapatıldı.
Age of Empires III: PC için WarChiefs, Microsoft Game Studios tarafından yayınlanan 2005 hit oyununun ilk resmi genişletmesidir.
Age of Empires: Age of Kings, kişisel bilgisayarlarda ve PS2 konsolunda harcanan ağabeylerin aksine, sıra tabanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle