Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sea of Solitude Türkçe yama

27.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Sea of Solitude. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama SlipStream.

Oyun için türkçe yama metni Sea of Solitude (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: SlipStream
Oyun açıklaması:
Sea of ​​Solitude, aşk ve yalnızlık temalarını işleyen epizodik bir aksiyon platform oyunudur. Başlık, daha önce yalnızca tarayıcı oyunları yayınlayan Alman stüdyo Jo-Mei Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8352
Yayın yılı:
2019





Sea of Solitude oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sea of Solitude dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sea of Solitude klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sea of Solitude ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sea of Solitude oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sea of Solitude içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Extinction, PC, PS4 ve XONE için bir aksiyon macera oyunudur. Başlık, pek çok oyun yaratmayan, ancak BioShock Infinite ve Borderlands 2 gibi çok satanların yapımında yardımcı olan bir stüdyo olan
Fated: The Silent Oath, efsanevi Vikinglerin efsanevi dünyasında geçen, PS4 ve PC için epizodik bir aksiyon macera oyunudur.
A Short Tale of Solitude for PC, küçük, üç kişilik bir stüdyo Phobia Interactive tarafından hazırlanan iddialı bir projedir.
Corepunk, fantezi temalarını steampunk ile birleştiren Yapay Çekirdekten izometrik bir MMORPGdir.
Albert & Otto, bağımsız stüdyo K Bros Games tarafından geliştirilen, mantık oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş epizodik bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle