Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Corepunk Türkçe yama

20.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Corepunk. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Corepunk (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Corepunk, fantezi temalarını steampunk ile birleştiren Yapay Çekirdekten izometrik bir MMORPGdir. Başlık, Unreal Engine teknolojisi kullanılarak 100den fazla kişiden oluşan bir ekip tarafından yaklaşık altı yıl boyunca geliştirildi.

İndirme sayısı:
10467
Yayın yılı:
2023





Corepunk oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Corepunk dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Corepunk klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Corepunk ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Corepunk oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Corepunk içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Samorost, Çek stüdyosu Amanita Designın bir macerasıdır. Oyun FLASH teknolojisi kullanılarak oluşturuldu.
PC için UnReal World, roguelike bir hayatta kalma RPGsidir. Enormous Elk adlı geliştirme stüdyosu sadece iki kişiden oluşuyor – Sami Maaranen ve Erkka Lehmus.
Clash of Swords, altı ırktan oluşan Büyük Savaşta iki ittifak halinde birleştirilen bir krallıkta geçen, fantezi tabanlı bir tarayıcı MMORPGdir.
Core Blaze, Gamania Digital Entertainment Groupun yeni nesil Unreal Engine 3 ile geliştirilen 2011 için destansı 3D MMORPGsidir.
Totally Unreal, Epic Games ekibinin tüm Unreal oyunlarının, mükemmel aksiyon oyunlarının bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle