Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eliminator Türkçe yama

11.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Eliminator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Eliminator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Yarış, bulmaca çözme ve strateji unsurlarını birleştiren hızlı tempolu, adrenalin pompalayan bir nişancı oyunu. * 30dan fazla akıllı düşman türü.

İndirme sayısı:
9473
Yayın yılı:
1999





Eliminator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eliminator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eliminator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eliminator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eliminator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eliminator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eleştirmenlerce beğenilen geliştirici Bizarre Creations tarafından yaratılan The Club™, hızlı tempolu koşu ve silahlı oyun, yıkıcı ortamlar, ölümcül silahlar ve derinlemesine bir hikaye yapısını
Space Haste 2, oyuncuları gezegendeki en sıcak hava taşıtlarının sürücü koltuğuna oturtan, adrenalin pompalayan, fütüristik bir yarış oyunudur.
Blacklight Retribution, fütüristik bir kentsel savaş alanına dayanan hızlı tempolu, adrenalin pompalayan birinci şahıs nişancı (FPS) oyunudur.
Juiced: Eliminator, PSPnin yeni çok oyunculu oyunlar sunma işlevinden yararlanarak benzersiz bir oyun deneyimi sunacak ve Juicedin sokak yarışı türünde lider olmasına yardımcı olan Crew ve Pink-slip
Clusterball, birinci şahıs nişancı olarak tasarlanmış, ancak sıçrama ve kan olmadan tasarlanmış beceri, taktik ve top kontrolü gerektiren yüksek tempolu, adrenalin pompalayan bir uçuş sporudur.
Yorumlar
Yorum ekle