Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Haste 2 Türkçe yama

11.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Space Haste 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Red Hot, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Space Haste 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
Space Haste 2, oyuncuları gezegendeki en sıcak hava taşıtlarının sürücü koltuğuna oturtan, adrenalin pompalayan, fütüristik bir yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
8193
Yayın yılı:
2002





Space Haste 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Haste 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Haste 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Haste 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Haste 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Haste 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Space Rogue, RPG unsurlarına sahip bir uzay stratejisidir. Ukraynalı geliştirici sahnesinin gazileri tarafından kurulan Red Beat stüdyosunun ilk projesi.
Steel of Haste alışılmadık bir araba yarışıdır. Bu başlığın ayırt edici unsuru çevredir, çünkü oyun kıyamet sonrası gerçekliklerde geçmektedir.
Ascent: The Space Game, bir uzay simülatörünün ve ekonomik stratejinin özelliklerini birleştiren genişletilmiş bir MMO oyunudur.
Space Station 13, yukarıdan aşağıya kamera ayarı kullanan ücretsiz bir aksiyon RPGsidir.
Space Ace, Don Bluth ve Cienamtronics tarafından yaratılan başka bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle