Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Rogue Türkçe yama

10.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Space Rogue! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PARADOX, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Space Rogue (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
PC için Space Rogue, RPG unsurlarına sahip bir uzay stratejisidir. Ukraynalı geliştirici sahnesinin gazileri tarafından kurulan Red Beat stüdyosunun ilk projesi.

İndirme sayısı:
10701
Yayın yılı:
2016





Space Rogue oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Rogue dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Rogue klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Rogue ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Rogue oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Rogue içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Space Station: Frontier, AND ve iOS sistemlerine sahip mobil cihazlar için piyasaya sürülen bir kule savunma uzay stratejisidir.
Space Run Galaxy, PCde yayınlanan gelişmiş kule savunma özelliklerine sahip gerçek zamanlı bir uzay stratejisidir.
Ascent: The Space Game, bir uzay simülatörünün ve ekonomik stratejinin özelliklerini birleştiren genişletilmiş bir MMO oyunudur.
Rogue Legacy 2, güçlü RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Nimbatus The Space Drone Constructor, içinde kendi uzay dronlarımızı inşa ettiğimiz simülasyon unsurlarına sahip 2 boyutlu bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle