Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clusterball 2 Türkçe yama

11.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Clusterball 2! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SERGANT.

Oyun için türkçe yama metni Clusterball 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Clusterball, birinci şahıs nişancı olarak tasarlanmış, ancak sıçrama ve kan olmadan tasarlanmış beceri, taktik ve top kontrolü gerektiren yüksek tempolu, adrenalin pompalayan bir uçuş sporudur.

İndirme sayısı:
9671
Yayın yılı:
2023





Clusterball 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clusterball 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clusterball 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clusterball 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clusterball 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clusterball 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lone Echo, Ready At Dawn tarafından geliştirilen bir bilim kurgu birinci şahıs aksiyon oyunudur.
Clusterball, yerel ağ veya İnternet üzerinden çok oyunculu oyun (aynı anda sekiz kişiye kadar) için tasarlanmış ve aksiyonun uzak bir gelecekte geçmesi için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur.
Blacklight Retribution, fütüristik bir kentsel savaş alanına dayanan hızlı tempolu, adrenalin pompalayan birinci şahıs nişancı (FPS) oyunudur.
Yarış, bulmaca çözme ve strateji unsurlarını birleştiren hızlı tempolu, adrenalin pompalayan bir nişancı oyunu.
SUPERHOT VR, ilk olarak 2013te piyasaya sürülen ve SUPERHOT Ekibi tarafından geliştirilen olağandışı birinci şahıs nişancı oyununun enkarnasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle