Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SUPERHOT VR Türkçe yama

07.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz SUPERHOT VR. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir R2R.

Oyun için türkçe yama metni SUPERHOT VR (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
SUPERHOT VR, ilk olarak 2013te piyasaya sürülen ve SUPERHOT Ekibi tarafından geliştirilen olağandışı birinci şahıs nişancı oyununun enkarnasyonudur.

İndirme sayısı:
8765
Yayın yılı:
2016





SUPERHOT VR oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SUPERHOT VR dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SUPERHOT VR klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SUPERHOT VR ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SUPERHOT VR oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SUPERHOT VR içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SUPERHOT, PC, XONE vb. için alışılmadık bir FPP shooter oyunudur. Oyun, Piotr Iwanicki liderliğindeki Blue Brick stüdyosu tarafından 2013 yılında 7DFPS Challenge sırasında geliştirildi.
Continuum, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Kasım 2016da Activision Blizzard tarafından PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı Call of Duty: Infinite Warfare için ikinci
Loot River, hacknslash formatında gerçekleştirilen ve akla gelen çözümlerin eklenmesiyle gerçekleştirilmiş bir roguelike.
SUPERHOT JP, mantıksal öğelere sahip popüler bir FPP shooter oyunu olan SUPERHOTun 2013 yılında piyasaya sürülen bir PC ve PS4 yan sürümüdür.
SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE, 2016da PCde yayınlanan bir aksiyon oyunu olan SUPERHOTun bir genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle