Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hurry Up Hedgehog! Türkçe yama

14.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Hurry Up Hedgehog!. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama SCOOPEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hurry Up Hedgehog! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Acele Edin Kirpi ile kirpinizin evine acele edin! Tüm aileyi zafere giden yolda kurnazca manevra yapmaya zorlayan ilgi çekici bir beyin jimnastiği. Bahçedeki en kurnaz yaratıklara karşı itişip kakışan oyuncular tehlikelerden kaçmalı, arkadaşlarını geride bırakmalı ve kurnazlıklarını kullanarak kirpilerinin evinde yarışmalı.

İndirme sayısı:
8290
Yayın yılı:
2008





Hurry Up Hedgehog! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hurry Up Hedgehog! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hurry Up Hedgehog! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hurry Up Hedgehog! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hurry Up Hedgehog! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hurry Up Hedgehog! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sonic the Hedgehog 2022 (çalışma adı), Seganın popüler platform oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.
Video oyunu ikonu Sonic The Hedgehog 1991de SEGA Genesiste çıkış yaptığında, imzası olan hızı ve asi tavrıyla aksiyon-platform türünü sarstı.
Sonic the Hedgehog, Japon şirketi SEGAnın resmi maskotu olan mavi bir kirpi olan Sonicin başrolde olduğu popüler bir platform oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Gölge hafıza kaybıyla uyanır ve gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için mücadele ederken karanlık bir geçmiş tarafından eziyet edilir.
SEGA Genesis®te hız sınırını aşan orijinal Sonic The Hedgehog, heyecan verici yeni özelliklerle Game Boy® Advancee geliyor!
Yorumlar
Yorum ekle