Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sonic the Hedgehog (1991) Türkçe yama

06.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Sonic the Hedgehog (1991). Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Sonic the Hedgehog (1991) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Sonic the Hedgehog, Japon şirketi SEGAnın resmi maskotu olan mavi bir kirpi olan Sonicin başrolde olduğu popüler bir platform oyunu serisinin ilk bölümüdür.

İndirme sayısı:
9330
Yayın yılı:
2007





Sonic the Hedgehog (1991) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sonic the Hedgehog (1991) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sonic the Hedgehog (1991) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sonic the Hedgehog (1991) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sonic the Hedgehog (1991) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sonic the Hedgehog (1991) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sonic the Hedgehog 2022 (çalışma adı), Seganın popüler platform oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.
PC, PS4 vb. için Sonic Forces, bir 3D platform oyunu ve Seganın popüler serisinin başka bir bölümüdür ve aynı adı taşıyan mavi kirpi başroldedir.
Video oyunu ikonu Sonic The Hedgehog 1991de SEGA Genesiste çıkış yaptığında, imzası olan hızı ve asi tavrıyla aksiyon-platform türünü sarstı.
"Tude" ile herkesin en sevdiği mavi adam, Sonic the Hedgehog, Nintendo DS™ye giriyor ve yüksek hızlı aksiyon oyunlarını yepyeni bir seviyeye taşıyor… kelimenin tam anlamıyla!
SEGA Genesis®te hız sınırını aşan orijinal Sonic The Hedgehog, heyecan verici yeni özelliklerle Game Boy® Advancee geliyor!
Yorumlar
Yorum ekle