Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sonic Rush Türkçe yama

16.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Sonic Rush, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama LnDL sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Sonic Rush (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
"Tude" ile herkesin en sevdiği mavi adam, Sonic the Hedgehog, Nintendo DS™ye giriyor ve yüksek hızlı aksiyon oyunlarını yepyeni bir seviyeye taşıyor… kelimenin tam anlamıyla!

İndirme sayısı:
9543
Yayın yılı:
2005





Sonic Rush oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sonic Rush dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sonic Rush klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sonic Rush ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sonic Rush oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sonic Rush içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sonic the Hedgehog 2022 (çalışma adı), Seganın popüler platform oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.
Sonic the Hedgehog, Japon şirketi SEGAnın resmi maskotu olan mavi bir kirpi olan Sonicin başrolde olduğu popüler bir platform oyunu serisinin ilk bölümüdür.
AND ve iOS için Rush Rally 2, Sonic & All-Stars Racing Transformed ve Split/Secondun PSP versiyonunu birlikte yaratan stüdyo Brownmonster Limited tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur.
Sonic Dash 2: AND ve iOS için Sonic Boom, SEGAnın amiral gemisi karakterlerinden biri olan Sonic adlı sempatik bir kirpi içeren en çok satan sonsuz koşu oyununun devamını getiriyor.
Sonic, Sonic Rush™ın tüm klasik 2D çift ekranlı aksiyonunun yanı sıra acımasız korsanlarla çatıştığı yeni bir açık deniz macerasıyla Nintendo DS™ye geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle