Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sonic the Hedgehog Genesis Türkçe yama

10.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Sonic the Hedgehog Genesis. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SeeknDestroy, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Sonic the Hedgehog Genesis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
SEGA Genesis®te hız sınırını aşan orijinal Sonic The Hedgehog, heyecan verici yeni özelliklerle Game Boy® Advancee geliyor! İlk kez, her şeyi başlatan yerçekimine meydan okuyan yedi aşamadan geçerken yüksek puanlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebileceksiniz.

İndirme sayısı:
10860
Yayın yılı:
2006





Sonic the Hedgehog Genesis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sonic the Hedgehog Genesis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sonic the Hedgehog Genesis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sonic the Hedgehog Genesis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sonic the Hedgehog Genesis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sonic the Hedgehog Genesis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020, Olimpiyat Oyunlarına eşlik eden bir mobil spor oyunudur.
Sonic the Hedgehog 2022 (çalışma adı), Seganın popüler platform oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.
Video oyunu ikonu Sonic The Hedgehog 1991de SEGA Genesiste çıkış yaptığında, imzası olan hızı ve asi tavrıyla aksiyon-platform türünü sarstı.
Sonic the Hedgehog, Japon şirketi SEGAnın resmi maskotu olan mavi bir kirpi olan Sonicin başrolde olduğu popüler bir platform oyunu serisinin ilk bölümüdür.
"Tude" ile herkesin en sevdiği mavi adam, Sonic the Hedgehog, Nintendo DS™ye giriyor ve yüksek hızlı aksiyon oyunlarını yepyeni bir seviyeye taşıyor… kelimenin tam anlamıyla!
Yorumlar
Yorum ekle