Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Weapon of Choice Türkçe yama

29.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Weapon of Choice. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Weapon of Choice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Weapon of Choice, ciddi bir yayıncının ilgisini çeken tanınmış bağımsız bir yapımdır. Yıl 2188. İnsanlık ikinci evleri olabilecek bir gezegen keşfetti.

İndirme sayısı:
10504
Yayın yılı:
2008





Weapon of Choice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Weapon of Choice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Weapon of Choice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Weapon of Choice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Weapon of Choice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Weapon of Choice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En iyi şekilde ateş etme arcade eylemi! Düşman tanklarını ve uçaklarını havaya uçurmak için inanılmaz çeşitlilikte ağır topçu kullanın ve zafere giden yolda savaşın.
Tharsis, Choice Provisions stüdyosu tarafından geliştirilen PC ve PS4 için sıra tabanlı bir bilim kurgu strateji oyunudur.
Kutsal Patatesler! Bir Silah Dükkanı! Daylight Studiosta bağımsız bir ekip tarafından geliştirilen, ekonomik strateji unsurları içeren basit bir simülasyon oyunudur;
Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ritim oyunlarından alınan özelliklerle zenginleştirilmiş dinamik bir otomatik koşucudur.
Dükkanınızın silahlarını oluşturmak için Nintendo 3DS Dokunmatik Ekranınıza ritimle dokunarak çekiç düşüşlerinin vuruşlarına eşlik edin.
Yorumlar
Yorum ekle